BravoBoats koncepció
Az új generációs edző és kísérőmotoros

Amikor megálmodtuk, megterveztük és megalkottuk a BravoBoats első, új generációs edző és kísérőmotorását, nem kötöttünk kompromisszumot. A több funkciós használat lehetősége, a tökéletes menettulajdonságok és vízfekvés, a megbízható motor, ergonomikus belső tér egyaránt fontos volt számunra, akárcsak az, hogy hosszútávon elégedett, vevői kapcsolatokat alakítsunk ki. Koncepciónk részeként kínáljuk teljes körű szervizszolgáltatásainkat, téli tárolást, szállítást.

BravoBoats

Mi a BravoBoats-nál motorosokat építünk, forgalmazunk, szervizelünk és karbantartunk. Indulásunk óta arra törekszünk, hogy valami újat, egyedit alkossunk, hisszük, hogy a Bravo Boats új generációs motorosai valóban a legjobb választás.

bravoboats-koncepció-matrica

Tökéletes vízfekvés

A BravoBoats motorosok tökéletes menettulajdonságait, a vízfekvését, a kiegyensúlyozott siklást és stabilitást az egyedileg kialakított hajótest biztosítja.

tökéletes-víztartás-bravoboats

Könnyű és erős szerkezet

Üvegszál/vinilészter szerkezetű hajótest vákuuminfúzió alkalmazásával készül a lehető legkönnyebb és legerősebb szerkezet elérése érdekében.

könnyű-és-erős-szerkezet-bravoboats

Megbízható motorok

A motor kiválasztásánál is az vezérelt bennünket, hogy a megbízhatóság mellett maximális összhangban legyen a hajótest többi elemével, és a lehető leggazdaságosabb legyen a fogyasztása. Jelenleg 60 és 70, 90 vagy 100 LE Suzuki motorokat kínálunk a hajókhoz, de más típusok tesztelése is folyamatban van. 2019 es modell évtől a BRAVO BOATS kinálatában elérhetőek lesznek a YAMAHA hajómotorok is, 60, 80 vagy 100 Lóreős verzióban.

bravoboats-motor

Magas strapabíróság

Motorsainkhoz a legjobb minőségű ORCA hypalont használjuk, amely rendkívül ellenáló bármilyen szélsőséges időjárási körülménnyel szemben, strapabíró és szakszerű használat mellett hosszú élettartamot biztosít. Változatos és egyedi színeket kínálunk, sőt igény esetén saját brandhez illeszkedő színben is tudunk gyártani.

stratpabíró-motor-bravoboats

A vitorlázás élvonalában

Büszkék vagyunk arra, hogy a BravoBoats ott van a vitorlázás élvonalában, hiszen világ és Európa-bajnokok, Olimpikon vitorlázók, komoly verenycsapatok és nagy nemzetközi regatták is használják motorosainkat edzőhajónak, kísérőhajónak, média motorosnak vagy rendező és jury motorosnak.

bravoboats-vitorlázás